Αρχική > Επιχειρήσεις > Ασφάλεια Οχημάτων

Χαρακτηριστικά

Προγράμματα Ασφάλισης   Eπαγγελματικού Aυτοκινήτου / Οχήματος

Για εσάς τους επαγγελματίες γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα οχήματά σας, ειδικά όταν αυτά  σας βοηθούν να εργαστείτε αποτελεσματικότερα.

Είτε το όχημά σας είναι Φ.Δ.Χ., είτε Μηχάνημα Έργου, είτε ΤΑΞΙ, είτε Φ.Ι.Χ., είτε  Αγροτικό αυτοκίνητο, είτε Ενοικιαζόμενο, είμαστε σίγουροι πως στα προγράμματα  ασφάλισης επαγγελματικού αυτοκινήτου που σας προσφέρουμε, στην “economys.gr” , θα βρείτε  το βαθμό κάλυψης που επιθυμείτε, στις οικονομικότερες τιμές της Αγοράς.

Επιλέξτε το πρόγραμμα Ασφάλισης Επαγγελματικού Αυτοκινήτου που σας ταιριάζει  περισσότερο και νιώστε απόλυτα ασφαλής όπου και αν είστε.

Δείτε αναλυτικά τις καλύψεις που παρέχονται σε κάθε πρόγραμμα και επικοινωνήστε στο 2310 719 001 ή συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα «Προσφορά Ασφάλισης» για να   ενημερωθείτε άμεσα από τους έμπειρους συνεργάτες μας και επωφεληθείτε από τις προνομιακές  τιμές που προσφέρουμε στην ασφάλεια Eπαγγελματικού Aυτοκινήτου / Οχήματος

Με τον όρο μηχανήματα έργου νοούνται όλα τα σταθερά ή/ και μηχανοκίνητα οχήματα  (αυτοκινούμενα μηχανήματα που λειτουργούν με κινητήρια θερμική μηχανή) όπως:

 • Γερανοί,
 • Μπουλντόζες,
 • Εκσκαφείς,
 • Οδοστρωτήρες,
 • Δονητές,
 • Φορτωτές,
 • Αεροσυμπιεστές,
 • Αντλίες,
 • Οχήματα εργοταξίου κ.λπ.

ανεξάρτητα εάν τα μηχανήματα αυτά είναι ιδιοκτησίας του κατασκευαστή ή είναι μισθωμένα από αυτόν. Οι κυριότεροι κίνδυνοι που συνδέονται με τη χρήση των μηχανημάτων  αφορούν σε κακό χειρισμό, δύσκολη ή απαιτητική εργασία, χρήση μη κατάλληλου εξοπλισμού,  κακή συντήρηση ή πλημμελής / ελλιπής επίβλεψη.  Η ασφαλιστική εταιρία καλείται να αποκαταστήσει :  βλάβες στον ίδιο τον εξοπλισμό  καθώς επίσης και σωματική βλάβη ή / και υλική ζημιά που τυχόν προκληθεί σε τρίτο πρόσωπο  από τη χρήση του εξοπλισμού αυτού.  Επίσης καλύπτεται οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά, που οφείλεται σε:

 • πυρκαγιά,
 • κεραυνό,
 • έκρηξη
 • πτώση αεροσκάφους
 • σεισμό
 • ηφαιστειακή έκρηξη,
 • πλημμύρα,
 • παγετό

Στην “economys.gr” με την Άριστη Εξειδίκευση μας στον Κλάδο των της Ασφάλισης Μηχανημάτων Έργων Καλύπτουμε όλες τις Ασφαλιστικές ανάγκες με τα μεγαλύτερα Κεφάλαια Κάλυψης.

Καλέστε στο 2310 719001 ή συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα «Προσφορά Ασφάλισης» για να ενημερωθείτε άμεσα από τους έμπειρους συνεργάτες μας και  επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές που προσφέρουμε στην ασφάλεια ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ  ΕΡΓΩΝ. !

Γιατί το φορτηγό είναι εργαλείο

H εταιρεία “economys.gr”, σεβόμενη τον καθημερινό μόχθο του επαγγελματία αυτοκινητιστή και  τις δύσκολες μέρες που περνάει ο κλάδος, προσπάθησε και πέτυχε να σας εξασφαλίσει τo  οικονομικότερο πακέτο ασφάλισης Φ.Δ.Χ. Εθνικών και Διεθνών Μεταφορών που υπάρχει στην  ελληνική αγορά.  Επιλέγοντας την “economys.gr”, ασφαλίζετε το Φ.Δ.Χ. σας οικονομικά, υπεύθυνα και αξιόπιστα.  Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ετήσια, εξάμηνη και τρίμηνη ασφάλιση,   Ιδιαίτερη προσοχή κατά την σύναψη του συμβολαίου σας πρέπει να δίνεται στις καλύψεις  Αστικής Ευθύνης από Μεταφερόμενο Φορτίο και Αστικής Ευθύνης Εργαλείου.

Καλέστε στο 2310 719001 ή συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα «Προσφορά Ασφάλισης» για να ενημερωθείτε άμεσα από τους έμπειρους συνεργάτες μας και  επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές που προσφέρουμε στην ασφάλεια Φ.Δ.Χ. !

Η “economys.gr” διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία, καθώς και η συνεργασία με υψηλού κύρους Ασφαλιστικές Εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον Κλάδο ασφάλισης Τουριστικών και Υπεραστικών λεωφορείων,  είναι σε θέση να παρέχει πλήρη και εξειδικευμένη κάλυψη για τις ιδιαίτερες ασφαλιστικές ανάγκες αυτής της κατηγορίας οχημάτων, πάντα με τη σφραγίδα της ποιοτικής και προσωποποιημένης εξυπηρέτησης καθώς και της άμεσης και δίκαιης αποζημίωσης.

 • Σωματικές Βλάβες έως € 1.200.000.- ανά θύμα / ατύχημα
 • Υλικές Ζημιές έως € 1.200.000.- ανά ατύχημα
 • Αστική Ευθύνη (υλικές ζημιές) κατά τη μεταφορά
 • Αστική Ευθύνη (υλικές ζημιές) εντός φυλασσομένων χώρων
 • Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού και Πρωτοβάθμια Φροντίδα
 • Νομικές Συμβουλές
 • Νομική Προστασία Φροντίδα Ατυχήματος
 • Υλικές Ζημιές από Ανασφάλιστο Όχημα
 • Πυρκαγιά
 • Κλοπή
 • Θραύση Κρυστάλλων

Καλέστε στο 2310 719001 ή συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα «Προσφορά Ασφάλισης» για να ενημερωθείτε άμεσα από τους έμπειρους συνεργάτες μας και  επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές που προσφέρουμε στην ασφάλεια Τουριστικών Λεωφορείων!

Ασφάλεια ταξί με τα χαμηλότερα ασφάλιστρα που υπάρχουν !

H εταιρεία “economys.gr”, σεβόμενη τον καθημερινό μόχθο του επαγγελματία αυτοκινητιστή και  τις δύσκολες μέρες που περνάει ο κλάδος, προσπάθησε και πέτυχε να σας εξασφαλίσει τo  οικονομικότερο πακέτο ασφάλισης ΤΑΞΙ που υπάρχει στην ελληνική αγορά.

Επιλέγοντας την “economys.gr”, ασφαλίζετε το ταξί σας οικονομικά, υπεύθυνα και αξιόπιστα.  Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ετήσια, εξάμηνη και τρίμηνη ασφάλιση, ενώ  υπάρχει BONUS επιβράβευσης για τους υπεύθυνους οδηγούς, παρέχοντας χαμηλότερες τιμές σε  ταξί χωρίς ζημιές τα τελευταία χρόνια.

Καλέστε στο 2310 719001 ή συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα «Προσφορά Ασφάλισης» για να ενημερωθείτε άμεσα από τους έμπειρους συνεργάτες μας.

Οικονομική ασφάλεια Φορτηγού σε αξιόπιστες εταιρείες!

Στην “economys.gr”, γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα οχήματα για τους επαγγελματίες,  ιδιαιτέρως αν είναι το βασικό εργαλείο της εργασίας σας. Γι αυτό φροντίζουμε να νιώθετε  απολύτως ασφαλής όπου και αν βρίσκεστε.

Στη προσπάθειά μας να σας παρέχουμε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς, ερευνούμε  καθημερινά τις τιμές και τα προσφερόμενα ασφαλιστικά πακέτα ανά εταιρεία.

Η συνεργασία μας με 21 ασφαλιστικές εταιρίες οι οποίες καθημερινά ανταγωνίζονται μεταξύ  τους, μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τα πλέον ανταγωνιστικά πακέτα ασφάλισης, με  επιπλέον καλύψεις για το φορτηγό σας

Καλέστε στο 2310 719001 ή συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα «Προσφορά Ασφάλισης» για να ενημερωθείτε άμεσα από τους έμπειρους συνεργάτες μας και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές που προσφέρουμε στην ασφάλεια Φ.Ι.Χ. !

Οικονομική ασφάλεια Αγροτικού Φορτηγού σε αξιόπιστες εταιρείες!

Στην “economys.gr”, γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα οχήματα για τους Αγρότες, επειδή  είναι το βασικό εργαλείο της εργασίας σας . Γι αυτό φροντίζουμε να νιώθετε απολύτως ασφαλής  όπου και αν βρίσκεστε.

Στη προσπάθειά μας να σας παρέχουμε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς, ερευνούμε  καθημερινά τις τιμές και τα προσφερόμενα ασφαλιστικά πακέτα ανά εταιρεία.

Η συνεργασία μας με 21 ασφαλιστικές εταιρίες οι οποίες καθημερινά ανταγωνίζονται μεταξύ  τους, μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τα πλέον ανταγωνιστικά πακέτα ασφάλισης, με  επιπλέον καλύψεις για το φορτηγό σας

Καλέστε στο 2310 719001 ή συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα «Προσφορά Ασφάλισης» για να ενημερωθείτε άμεσα από τους έμπειρους συνεργάτες μας και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές που προσφέρουμε στην ασφάλεια Φ.Ι.Χ. Αγροτικό !

Prefooter

Καλέστε στο 2310 719001 ή συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα «Προσφορά Ασφάλισης»

για να ενημερωθείτε άμεσα από τους έμπειρους συνεργάτες μας.