Αρχική > Ιδιωτικές Ασφαλίσεις > Ασφάλεια Κατοικίας

Χαρακτηριστικά

Το σπίτι μας, η φωλιά μας , το καταφύγιο μας.  Αποτελεί ίσως το πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο, καθώς στεγάζει τα όνειρα και τις  ανάγκες μιας ολόκληρης ζωής.

Γι’ αυτό και καθίσταται αναγκαία η προστασία από κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο ή απρόοπτο  γεγονός.

Οι Έλληνες αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στην ιδιόκτητη στέγη και η economys.gr ανταποκρινόμενη στην ανάγκη αυτή ,σχεδιάζει μαζί σας τα πλέον ολοκληρωμένα προγράμματα  ασφάλισης κατοικίας στην αγορά.

Ανάμεσα από τις Μεγαλύτερες Εταιρίες, επιλέγουμε μαζί προγράμματα κατοικίας, τα οποία   παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία από ένα ευρύ φάσμα κινδύνων, μέσω μιας απλής  διαδικασίας ασφάλισης, χωρίς ψιλά γράμματα, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Ασφάλεια Στεγαστικού Δανείου

Επιπλέον με τα προγράμματα ασφάλισης ΕΝΗΠΟΘΗΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ , μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από τα ασφάλιστρα που πληρώνετε ήδη για την κατοικία σας, νιώθοντας παράλληλα ασφαλείς με την εγγύηση των πιο αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών.

Απευθύνεται σε

Τα προγράμματα ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ προστατεύουν το σπίτι σας είτε είστε ιδιοκτήτης, είτε νοικιάζετε το ακίνητό σας σε τρίτους, είτε είστε ενοικιαστής και θέλετε να διασφαλίσετε το περιεχόμενο της κατοικίας σας.

Πλεονεκτήματα & Καλύψεις

Σας δίνουν τη δυνατότητα να προστατέψετε την οικοδομή και το περιεχόμενο του σπιτιού σας  από ορισμένους βασικούς και ταυτόχρονα πραγματικούς κινδύνους, ώστε να εξασφαλίσετε ότι σε  περίπτωση ζημιάς ή απώλειας της περιουσίας σας, θα αποζημιωθείτε σε αξία αντικατάστασης  καινούργιου, άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Στο δίχτυ προστασίας των προγραμμάτων ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ περιλαμβάνονται κίνδυνοι  που απειλούν την πολύτιμη περιουσία σας όπως:

  • φωτιά
  • σεισμός
  • κλοπή
  • πλημμύρα
  • επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα
  • κακόβουλες ενέργειες
  • και άλλα τυχαία ή απρόβλεπτα γεγονότα

Prefooter

Καλέστε στο 2310 719001 ή συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα «Προσφορά Ασφάλισης»

για να ενημερωθείτε άμεσα από τους έμπειρους συνεργάτες μας.